Культура

У Чернігові артисти показали оригінальну казку (Фото)

Щирими дитячими оплесками та схвальними вигуками зустріла чернігівська дітвора сучасну казкову концертну програму, яку для наймолодших школярів підготували артисти Чернігівського обласного філармонійного центру.

12 квітня концертні виконавці показали казку, з допомогою якої спробували прищепити дітям інтерес до різноманітної музики. І підійшли до цієї справи досить оригінально.

Про це повідомили у прес-центрі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Як розповіла режисер-постановник концерту Оксана Кравчук, школярикам запропоновано історію про двох друзів Мажора і Мінора. Мажор надає перевагу музиці радісного забарвлення і  чудового настрою, а Мінор — сумним мотивам та глибоким почуттям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бібліоніч у Гоголевому виші: як це було

У ході дискусії друзі сперечаються яка ж музика головна, проте, на завершення дійства, приходять до спільного висновку, що і та, й інша музика так само важлива. Все залежить від настрою людини, від її переживань і ситуації…

У весняно-розважальному концерті для дітей взяли участь артисти Марина Коваленко, Світлана Примак, Максим Пузан, Світлана Бунзяк, Дмитро Обєдніков, Анна і Дар’я Михневичи, Катерина Іващенко, Олександр Лузан, а також театр танцю «Екватор» (хореограф-постановник — Катерина Велика, балетмейстер — Віктор Войников). Співаки виконали вітчизняні та іноземні хіти, а також популярні пісні з кіно і анімаційних фільмів.

Ще статті по темі

Back to top button