Культура

У Чернігові дегустують «Смаки Сумщини»

У Чернігівському міському палаці культури відбувається виставка «Смаки Сумщини», в експозиції якої кольорові фотороботи на полотні — натюрморти відомого фотомайстра Наталії Кармазіної.

Наталії_Кармазіної_jpg_203x203_crop_upscale_q85За задумом організаторів — відділу промоції і туризму Сумської ОДА та управління культури і туризму Чернігівської міськради, захід сприятиме активізації внутрішнього туризму між двома регіонами, дасть змогу жителям Чернігівщини більше дізнатися про здобутки слобожанських садівників, які вирощують надзвичайно смачні ягоди і фрукти.

Крім того, що відвідувачі можуть помилуватися яскравими вишуканими полотнами, їм запропонували гастрономічну дегустацію продуктів і медових напоїв сумського виробництва. А для створення святкової атмосфери оркестр Головного управління Національної поліції в Сумській області супроводжував дійство віртуозними мелодіями — від класики до сучасного джазу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виставку до художнього музею завітав міністр культури

Виставку організовано в межах Днів Сумщини з нагоди 80-річчя утворення Сумської області. Вона триватиме до кінця березня. До цього її експонували в Харкові, а впродовж року побуває в  Полтаві, Києві, Черкасах, інших містах України. sumy.today

Джерело: Урядовий кур’єр

Ще статті по темі

Back to top button