Культура

У Чернігові пройшла презентація книги Надії Кривопиші «Мереживо долі»

29 червня у читальному залі Чернігівської ОУНБ відбулася презентація книги Надії Кривопиші «Мереживо долі».

  Щире слово завжди допомагало людям навіть у найскрутніші часи. Поезія, як жива вода, когось надихає, а когось зцілює, спонукає подумати про важливі моменти в житті, допомагає отримати відповідь на головні запитання душі.

  У такий непростий час ми запросили користувачів нашої бібліотеки на терапію словом – творчу зустріч з поетесою Надією Кривопишею.

  Пані Надія – авторка поетичних збірок на тему духовного розвитку. Її книги для тих, хто бажає мати мир у своїх душах, налаштувати мислення на позитив, позбутися страху, невігластва, пристрастей нашого світу. Творчий доробок Надії Кривопиші зацікавить усіх, хто хоче вчитися жити відповідно до космічних законів.

  За фахом пані Надія банківський аналітик, фінансист, ризик-менеджер. Протягом багатьох років займалася збалансованими показниками банківської системи і підприємств.

  Новий час та зміни, яких зазнала наша країна за останні роки, внесли корективи у життя людей. У 2016 році Надія Кривопиша почала писати вірші про збалансовану систему показників усередині людини. Ці знання важливі для кожного, бо вони допомагають спрямувати мислення у позитивне русло, знайти джерела натхнення, зрозуміти процеси змін, що відбуваються на планеті.

  Поетеса розпочала захід грою на незвичному музичному інструменті, який називається дів’я. Його мелодійне звучання одразу спонукало присутніх переключитися з метушливого повсякдення на спокійний ритм життя, про який ми постійно мріємо. Справжній музичний релакс…

  Далі пані Надія розповіла про закони Всесвіту і світобудови, допомогла налаштувати струни душі на гармонійний стан. А потім були вірші з нової збірки «Мереживо долі». У римованих рядках авторка зупинилася на відомих і не завжди дотримуваних нами правилах існування в цьому світі, а також розкрила деякі «таємниці», відомі далеко не всім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбудеться смачний квест до Дня шоколаду

  Отже, про що говорили?

  — про здоровий спосіб життя і як його підтримувати;

  — як пізнати людину (притча);

  — сім’Я = Сім+Я;

  — як пускати коріння;

  — що таке дерево любові;

  — кроки до щастя;

  — як навчитися домовлятися;

  — про вплив негативних енергій;

  — не потрібно прив’язуватись одне до одного;

  — головні причини хвороб;

  — про необхідність звільнятися від почуття провини.

  «Хто не хоче бути самотнім, а бажає мати дружну сім’ю, має транслювати материнську увагу, проявляти до чоловіка турботу свою. Все дозволено в межах моралі, доброзичливості й чистоти. Маємо наділити партнера повагою та щоб у полоні був краси», – так трактує Надія Кривопиша присутність материнської і жіночої уваги.

  Пані Надія також чудово співає та дарує людям і світові рукотворну красу. Тому на творчому вечорі прозвучали чудові музичні композиції, які виконали в дуеті Надія Кривопиша та Світлана Самохіна під акомпанемент гітари. Сцену прикрашав справжній витвір мистецтва – розкішна квіткова композиція «Маки», створена умілими руками поетеси.

  Творчий вечір Надії Кривопиші видався на славу. Затамувавши подих, слухали гості заходу (а їх завітало чимало – з Чернігівського міського територіального центру та ГО «Турбота про літніх») поезію, прозу, пісні чернігівської авторки. Творча зустріч також допомогла на певний час абстрагуватися від зовнішньої інформації, подарувала відраду серцям.  

Надія Кривопиша має намір провести цикл таких задушевних зустрічей для користувачів нашої бібліотеки. Отже, стежте за анонсами. І – ласкаво просимо до Чернігівської ОУНБ!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Надія Заваліна, головна бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук

Ще статті по темі

Back to top button