Культура

У Ніжині дебютував аматорський ляльковий театр

Святковою Різдвяною виставою, у перервах між сигналами повітряної тривоги, 30 грудня в Ніжині дебютував аматорський ляльковий театр під лаконічною назвою «Вертеп». 

Яскраві ляльки, патріотичний український репертуар, чудовий звук та світлові спецефекти були майже як у справжньому театрі.

Маленькі глядачі захопливо спостерігали за пригодами дівчинки Христинки та її зустрічі з янголятами, пастушками, злим царем Іродом, східними мудрецями, з Марією, Йосипом та новонародженим немовлятком Ісусиком. А наприкінці Різдвяної феєрії відкрилася залаштункова таємниця, коли актори вийшли до глядацької зали та познайомили маленьку публіку зі своїми іграшковими персонажами. Здається, як на перший раз, все вийшло просто чудово!

Задоволеними були не тільки маленькі діти, але й виконавці-актори та навіть дорослі глядачі! Хочеться побажати ентузіастам- «вертепникам» успіху, нових творчих досягнень, постійних аншлагів та вдячних глядачів. У наш буремний час трохи добра, радощів та позитивних емоцій не завадить нікому.

Наостанок актори подякували усім тим, хто долучився до організації першої вистави, а особливо — Збройним Силам України, за те, що сьогодні тут, у тилу, маємо можливість радувати наших дітей яскравими та повчальними видовищами!

Джерело: Уездные новости

Ще статті по темі

Back to top button