Культура

Український співак зацілував прихильниць у Прилуках

Популярний український співак та актор Артур Боссо завітав до Прилук у рамках всеукраїнського туру «Ты – Ангел». 25 лютого в стінах Міського Будинку культури з повним аншлагом відбувся сольний концерт українського співака Артура Боссо. Артист потішив шанувальників своїми хітами «Снег», «Ты – Ангел», «Самая любимая» та представив нову композицію «Восьмое чудо света».

Жителі Прилук тепло і щиро прийняли улюбленого співака.

На одній сцені з артистом виступила учениця місцевої школи № 7 Регіна Ганзенко. Артур Боссо побачив відео, де школярка співає, тому запросив виступити дуетом у рамках концерту. Таким чином артист допомагає юним талантам відчути сцену та підготуватись до великої естради.

Після концерту Артур Боссо зустрівся з прихильницями, які чекали на нього в холі Будинку культури. Кожна з них мала можливість сфотографуватися й отримати автограф артиста. Слова вдячності та щирі емоції розчулили артиста, Артур Боссо не стримався та почав міцно обіймати й цілувати своїх шанувальниць.

Звісно, усі вони нестямилися з радощів!

Сам артист був просто приголомшений енергетикою публіки в Прилуках: «На кожному концерті головне – це люди. Для мене важливо, щоб публіка поверталась додому щасливою й натхненою. Саме настрій в залі дає мені неймовірну енергію та сили працювати ще більше й краще. Дякую, Прилуки».

Ще статті по темі

Back to top button