Культура

Уродженка Чернігівщини продала закладок для книжок майже на 400 тисяч доларів (Фото)

Одного разу дизайнер Олена Мисник побачила, як із дитячої книги стирчать ноги ляльки, яка туди потрапила. Тоді ж дівчина збагнула, що такою має бути ідеальна закладка.

І сьогодні в Олени – власний інтернет-магазин і майстерня в Києві, в якій працюють 20 осіб. До речі, про закладки, яких Мисник продала майже на $ 400 000, писали ЗМІ всього світу.

Нині Олені Мисник 31 рік. А народилася і виросла вона в містечку Короп Чернігівської області, в будинку, який стояв просто на краю лісу і надихав на творчість. З дитинства Оленка любила майструвати, шила, зводила будиночки на деревах і постійно пропадала в батьківському гаражі.

Закінчила архітектурний факультет Київського національного університету будівництва і архітектури та пробувала працювати за фахом, але любов до професії так і не прокинулася. Тож дівчина вирішила шукати себе в творчості, виготовляла прикраси в етностилі та продавала їх.

Першу тестову закладку дівчина зробила з полімерної глини та картону, і прикрасила її акриловими фарбами. І справа пішла, причому дуже успішно. Адже через два місяці після першого тестового продажу, у вересні 2011 року, Олена відкрила власний інтернет-магазин незвичайних закладок.

Відтоді Мисник продала понад 15 000 закладок і заробила близько $370 000.

Нині Олена з командою працює над принципово новою категорією продуктів, що стане для Олени розширенням бізнесу. Однак що це буде, майстриня поки не розповідає.

Джерело: сайт «Невсідома»

Ще статті по темі

Back to top button