ФК "Десна"

«Десна» продовжує карбувати перемоги

На матч тринадцятого туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги чернігівська «Десна» у статусі фаворита завітала у гості до кременчуцького «Кремня». Слід зазначити, що команди наразі знаходяться на діаметрально протилежних місцях у турнірній таблиці – «сіверяни» обіймають третю сходинку, а футболісти з Кременчуга розташувалися у зоні вильоту.

Матч прогнозовано розпочався з потужних атак гостей з Чернігова. «Деснянці» намагалися забити «швидкий» м’яч у ворота своїх суперників. І вже на 3-й хвилині матчу їм це вдалося – Денис Фаворов вдало замкнув подачу з кутового, відкривши рахунок у матчі. Після забитого голу чернігівські футболісти продовжували грати «першим номером» і раз-по-раз турбувати захист та голкіпера господарів поля. До перерви «деснянці» мали змогу збільшити перевагу над своїми суперниками, однак по-справжньому небезпечних моментів біля воріт Андрія Олійника майже не виникало. Як наслідок — на відпочинок команди пішли за рахунку 1:0 на користь команди гостей.

У другій половині матчу малюнок гри зовсім не змінився. «Сіверяни» шукали можливості подвоїти свою перевагу над  «Кремнем», а господарі більшість часу проводили в обороні власних воріт. А ось на 75-й хвилині вже Костянтину Махновському довелося двічі поспіль вступати у гру та виручати свою команду на останньому рубежі. Господарі поля намагались врятувати бодай очко у матчі з одним з лідерів Першої ліги, проте певна навала на ворота чернігівської команди була перервана фінальним свистком головного арбітра матчу, який і зафіксував чергову перемогу сіверських футболістів.

Додавши до свого активу ще три залікові бали, у активі чернігівської «Десни» наразі 28 очок. Чернігівці продовжують посідати 3-ту сходинку у турнірній таблиці. Свій наступний поєдинок «сіверяни» проведуть 30 вересня. На власному полі «Десна» прийматиме столичну «Оболонь – Бровар».

Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button