ФК "Десна"

«Десна» зіграла «сухий» матч у дощову погоду

У центральному матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги зійшлися в двобої чернігівська «Десна» та «Інгулець» із селища Петрівське.

До очного протистояння в турнірній таблиці команди займали третє та п’яте місце, відповідно. До матчу в Чернігові обидва клуби підійшли у гарному настрої, адже в минулому турі і гості, і господарі поля свої матчі виграли. «Десна» і поготів зуміла переписати свою історію, завдавши нищівної поразки на виїзді МФК «Миколаїв» із рахунком 8:1.

У стартовому складі «сіверян» на матч проти «Інгульця» вийшов і «зірковий» новачок «Десни» Денис Олійник. Матч на стадіоні імені Ю.Гагаріна розпочався з доволі високого пресингу чернігівських футболістів.

Проте вже на 5-й хвилині матчу дуже небезпечно пробивав півзахисник петровської команди Владислав Клименко, створивши перший небезпечний момент біля воріт Костянтина Махновського. А ось на 8-й хвилині міг відзначитись Денис Олійник, який потужним ударом замикав передачу Дениса Фаворова з правого флангу атаки, і лише зусиллями захисника м’яч пройшов вище воріт. Більшість часу в першому таймі команди провели в центрі поля, намагаючись контролювати м’яч.

На 36-й хвилині гри захисник команди гостей Денис Балан зіграв рукою біля власного штрафного майданчика, проте заробити з цього небезпечного штрафного удару якихось дивідендів «Десні» так і не вдалося. Удар Єгора Картушова пройшов вище воріт. Увесь перший тайм над полем чернігівського стадіону йшов дощ, проте до перерви рахунок на табло так і залишився «сухим».

Малюнок гри у другому таймі майже не змінився. На 52-й хвилині Денис Фаворов жорстко зіштовхнувся головою з захисником петровської команди Денисом Баланом. Після неприємного стику обидва футболісти залишили поле в супроводі медиків.

На 56-й хвилині лише неймовірний сейв Костянтина Махновського став на заваді пострілу Євгена Запорожця. А вже за хвилину Олександр Філіппов намагався перекинути голкіпера команди гостей, проте в рамку воріт він так і не влучив. У кінцівці матчу чернігівські футболісти намагалися створити певну навалу на ворота своїх суперників,щоб вирвати перемогу в матчі. Проте фінальний свисток арбітра зафіксував чергову «суху» нічию на власному полі, і лише один заліковий бал доданий до свого активу у турнірній таблиці.

Наразі чернігівська «Десна» набирає 33 очки після шістнадцяти турів і посідає 3-тє місце, відстаючи від «Полтави», яка свій матч програла ковалівському «Колосу», на 2 бали.

Свій черговий поєдинок чернігівська «Десна» проведе в Харкові проти ще одного переслідувача нашої команди місцевого «Геліоса», який «дихає у спину» сіверським футболістам, ідучи на четвертій позиції. Матч відбудеться 16 жовтня.

22414746_846812885491580_1565217516_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button