ФК "Десна"

Марафет стадіону і нове табло: ФК «Десна» — про перевтілення

Стадіон імені Гагаріна все марафетять. Як відомо, вже всі умови щодо стадіону атестаційного комітету Федерації футболу загалом виконані, дороблюють дрібниці. Зокрема, встановлено спеціальні конструкції для телетранслятора, поставлена огорожа за периметром стадіону, відділили фан-сектор, обладнано камери відеоспостереження, проведено ремонт у радіорубці для журналістів і коментаторів.

Але ще анонсували, що там реконструюють арену та встановлять нове табло.

За словами прес-аташе ФК «Десна» Олександра Шевченка, табло буде встановлено орієнтовно наприкінці серпня або на початку вересня.

«Усі технічні характеристики й умови вже вивчено, й оголошено про офіційну закупівлю необхідного обладнання. Тож уже невдовзі на стадіоні буде таке сучасне табло, як і на Металіст-Арені», – розповів він.28063_800x600_383454344

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» отримає допомогу від Чернігова в реконструкції стадіону

Крім того, Олександр Шевченко розповів, що стадіон буде повністю готовий тоді, коли буде ухвалене рішення щодо його майбутньої долі.

«Зараз стадіон належить Міністерству спорту, і є три варіанти: перший – Мінспорту за свій рахунок робить реконструкцію стадіону. Другий – Мінспорту передає стадіон на баланс міста, і вже місто проводить реконструкцію. Третій – Мінспорту дає стадіон в оренду клубу, а клуб готовий за свої кошти провести повну реконструкцію. Зараз  це все на стадії перемовин», – пояснює прес-аташе.

Ще статті по темі

Back to top button