ФК "Десна"

Матч «Десна» — «Шахтар» відбудеться у Чернігові

Сьогодні, 16 липня, стадіон імені Гагаріна проінспектував голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович. Крім того, разом з керівником комітету інфраструктуру стадіону вивчав адміністратор ФК «Шахтар» Сергій Матяж (саме донецький клуб буде першим гостем на чернігівському стадіоні в рамках УПЛ).

«Сьогодні на стадіоні відбулася нарада за участі представників Шахтара та Десни, а також керівництва комплексу. Стадіон «Десни» вже допущений до матчів Прем’єр-ліги рішенням Виконкому. І матч першого туру між «Десною» і «Шахтарем» відбудеться в Чернігові 25 липня о 19:00. Стадіон знаходиться в реєстрі, все нормально», – заявив Геннадій Прокопович голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» – «Шахтар»: прогнози чернігівців

Нагадаємо, що на стадіоні проводиться ряд заходів по виправленню зауважень, які ФК Десна отримав від атестаційного комітету.

Гра Десна – Шахтар відбудеться на стадіоні імені Гагаріна 25 липня, початок матчу о 19:00. 18 липня стартує продаж річних абонементів на сезон 2018/2019.

Ще статті по темі

Back to top button