ФК "Десна"

Матчі «Десни» в УПЛ показуватимуть канали «2+2» та УНІАН

Протистояння між чотирма клубами – «Динамо», «Зоря», «Дніпро-1» та «Десна» проти єдиного телепулу УПЛ триває. Попри те, що офіційним транслятором турніру стали телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2», ці клуби підписали власні угоди з «1+1», куди входять телеканали «2+2» та УНІАН.

Нагадаємо, 8 з 12 клубів УПЛ проголосували за створення єдиного телепулу. Чотирма клубами, які відмовилися, виявилися «Динамо», «Зоря», «Дніпро-1» та «Десна». Відтак в УПЛ вирішили, що є більшість (2/3 необхідних голосів), і оголосили про створення єдиного тепепулу. Права на показ отримала «Медіа група Україна», куди й входять телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2».

І саме з цими телеканалами напружені відносини у «Динамо» та «Зорі». Тож вони заявили, що самі будуть продавати права на показ своїх матчів. Попри те, що в УПЛ пригрозили цим клубам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК “Десна” розпочав підготовку до першого туру Української Прем’єр-Ліги

І от «1+1 медіа» оголосили про підписання довгострокових контрактів з «Динамо», «Зорею», «Дніпром-1» і «Десною» на трансляцію домашніх матчів УПЛ. Показ матчів буде здійснюватися на каналах «2+2» та УНІАН.

«Згідно з укладеними договорами, група бере на себе всі зобов’язання по виробництву і розміщенню телетрансляцій. Інформація про передачу всіх прав на покази каналах «Футбол 1/2» була поширена передчасно і безпідставно», – йдеться в заяві «1+1 медіа».

Наступного тижня УНІАН транслюватиме матчі «Десна» – «Львів» (30 липня), «Дніпро-1» – «Олімпік» (31 липня), «Десна» – «Ворскла» (3 серпня) та «Зоря» – «Дніпро-1» (4 серпня). 10 серпня «2+2» покаже матч «Динамо» – «Шахтар».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button