ФК "Десна"

Стало відомо, хто судитиме матч Десна — Карпати

19 серпня на стадіоні імені Гагаріна Десна прийматиме футбольний клуб Карпати (Львів). Сьогодні стало відомо, що на матчі буде працювати суддівська бригада на чолі з Дмитром Бондаренко.

Дмитро Бондаренко (зріст – 191 см; вага – 90 кг) народився 29-го березня 1984 року. Мешкає в Одесі. Має вищу освіту – закінчив Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського. Поєдинки аматорів на регіональному рівні розпочав судити з 2003 року.

У 2006–2009 рр. обслуговував матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України та першості країни серед аматорських клубів. У 2009–2011 рр. – суддя Другої ліги, а в 2012–2017 рр. – суддя Першої ліги. З 2017 року – арбітр Прем’єр-ліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдалий вояж «Десни» до Південної Пальмири

Додамо, що асистентами Дмитра Бондаренка на лінії у неділю будуть працювати Тарас Клименко (Київ) та Денис Шудрік (Сімферополь). Функції четвертого арбітра виконуватиме Дмитро Кутаков (Київська обл.). Спостерігач арбітражу – Сергій Лисенчук (Київ).

Нагадаємо, що в суботу, 18-го серпня, відбудеться матч молодіжних команд Десни та Карпат. Матч на полі стадіону «Чернігів-Арени» розпоснеться о 16:00, а головним арбітром буде Дмитро Кутаков (Київська обл.). Асистентами головного арбітра будуть Денис Марченко та Руслан Єрмоленко (обоє – Чернігів). Функції резервного арбітра виконуватиме Віталій Федорок (Чернігів), а спостерігачем арбітражу працюватиме Леонід Ярмолинський (Київ).

Джерело: офіційний сайт ФК «Десна»

Ще статті по темі

Back to top button