Надзвичайні події

10-річна дитина опинилася під колесами Opel

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 3 пожежі та 2 інші події.

Унаслідок цих подій загинули 2 особи та 3 особи постраждали.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Стан доріг:

Для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали  54 одиниці спецтехніки та 89 осіб обслуговуючого персоналу від   ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг і мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

—  біля с. Гмирянка Ічнянського району  о 4 год. 2 хв. 15 листопада водій автомобіля «Mercedes Sprinter» не впорався з керуванням,  виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем  «ЗІЛ», що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій автомобіля «Mercedes Sprinter» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Ічнянської центральної районної лікарні;

— у м. Чернігові на нерегульованому перехресті вулиць Гетьмана Полуботка та Гончої об 11 год. 40 хв. 15 листопада водій автомобіля  «Opel Vectra» здійснив наїзд на малолітнього пішохода, 2006 року народження. Внаслідок пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та  була доставлена до Чернігівської обласної дитячої лікарні, після медичного огляду та надання медичної допомоги дитина була відпущена до дому;

—  на автодорозі Київ – Суми – Юнакіївка в с. Лавіркове Талалаївського району  о 18 год. 25 хв. 15 листопада водій автомобіля «ЗАЗ-Таврія» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Газель-33021», що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди  водій автомобіля «Газель-33021» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Талалаївської центральної районної лікарні.

Пожежі – 3, із них 2 пожежі в житловому секторі (загинула 1 особа) та 1 загоряння сміття.

Інші події – 2:

— представниками ТОВ «Еко-Пром-Сервіс» (м. Київ) 14 листопада вивезено відпрацьовані люмінесцентні лампи об’ємом близько 108,8 куб. метрів, які було виявлено поблизу с. Змітнів Сосницького району,  для подальшої їх утилізації  ТОВ «Ековдем» (м. Кропивницький, вул. Виставочна, 1Б) згідно договору від 09.11.2016 року № 414-УН.

— в с. Малинівка Ріпкинського району в нежитловому господарстві  по  вул. Центральній, 8  о 16 год. 13 листопада громадянин Коробок М.Г., 1963 року народження,  скоїв суїцид, підірвавши гранату Ф-1.

 

Ще статті по темі

Back to top button