Надзвичайні події

61-річний чоловік хотів врятувати онука, а загинув сам

У селі Кіпті сьогодні, 28 червня, о 10:55 горів житловий будинок.

За викликом на місце події прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Про це ЧEline повідомили у ДСНС у Чернігівській області.

14

На час їх прибуття вогонь вирував усередині та на даху житлового будинку. Завдяки професійним і злагодженим діям рятувальників о 11:31 пожежу локалізували, а о 12:30 остаточно ліквідували.

На жаль, у ході ліквідації в одній із кімнат оселі на підлозі виявили тіло 61-річного господаря. Допомогти чоловіку вже було неможливо.

За словами свідків, чоловік спершу вивів із будинку свою дружину, а коли знову повернувся в палаючу оселю, щоб перевірити, чи не залишився там онук, то назад уже не повернувся.

15

Його 59-річна дружина отримала опіки кінцівок та отруєнням чадним газом. Постраждалу передали медичним працівникам для надання первинної допомоги. Онук господарів під час пожежі не постраждав.

Як з’ясувалося в ході розслідування, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів, а саме газового балона. Виявилося, що чоловік перевіряв витік газу з балону сірниками.

Як результат, балон спалахнув. Полум’я миттєво охопило приміщення та поширилося по оселі. Вогнем знищено домашні речі, покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни.

Ще статті по темі

Back to top button