Надзвичайні події

67-річний чоловік загинув під час пожежі на Чернігівщині

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини врятували 1 особу та ліквідували 9 пожеж, з яких 6 виникли у житловому секторі громадян. Нажаль, у вогні загинула 1 особа.

Трагічний випадок трапився 21 листопада у с. Дуболугівка Ніжинського району. Повідомлення про загоряння приватного житлового будинку до Служби порятунку «101» у м. Ніжин надійшло о 18:00. На гасіння пожежі оперативно було залучено відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області, а також місцеві пожежні команди з сіл Вертіївка та Велика Кошелівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік впав у колодязь

Спільними діями підрозділів займання о 18:58 було локалізовано. В ході гасіння біля опалювальної печі рятувальники виявили обгоріле тіло 67-річного власника помешкання. Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Загоряння з трагічними наслідками спричинили жарини, які випали з топкового отвору на незахищену металевим листом дерев’яну підлогу. Вогнем знищено покрівлю, частково пошкоджено стіни та перекриття будинку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button