Надзвичайні події

Альохін відправив до Корюківки фахівців розбиратися з «п’яним екс-міліціонером»

Ми повідомляли про те, що в Корюківці 13-річну дівчину збив автомобіль. Водій втік із місця ДТП. Утім, винуватців та автомобіль знайшли. Але, за словами батьків постраждалої, справжнього винуватця аварії хочуть приховати.

«Ми підозрюємо, що нашу доньку збив Сергій Бадюля, колишній співробітник тоді ще міліції. По камері в магазині бачили, що він був п’яний і саме він їхав за кермом. А тепер підсовують і на освідчення возили його брата, який був тверезий. Я не знаю, як це назвати, але виходить так, що вони вигороджують п’яного водія», – зазначив батько потерпілої Микола Пархоменко.

Начальник ГУНП у Чернігівській області Едуард Альохін у коментарі ЧЕline заявив, що ніхто нікого захищати не збирається. Мовляв, у цій ситуації вже розбираються.

«Щоб об’єктивно розібратися в ситуації з ДТП у Корюківці, туди виїхали співробітники головного управління – інспекції по особовому складу і слідства. Інформація буде перевірена і, якщо вона підтвердиться, висновки будуть відповідні», – зазначив Едуард Альохін.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button