Надзвичайні події

Аншлаг ДТП на дорогах Чернігівщини

Учора, 30 жовтня, на дорогах Чернігівщини сталися три дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими.

Так, у с. Кобижча Бобровицького району по вул. Братів Лисенків біля будинку № 34 о 7 год. 14 хв. водій  автомобіля «Chevrolet Niva» під час обгону автомобіля «ЗІЛ ММЗ 554», який здійснював поворот ліворуч, здійснив зіткнення із цим автомобілем. Унаслідок пригоди водій автомобіля «Chevrolet Niva» отримав травми та був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

О 12 год. 54 хв. у м. Семенівка по вул. Богдана Хмельницького водій автомобіля «ВАЗ 21063» під час розвороту здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Daewoo», який рухався головною дорогою. Унаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ 21063» отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення Семенівської центральної районної лікарні.

О 17 год. на перехресті автодоріг Р-67 та Р-68 в с. Талалаївка Ніжинського району водій автомобіля «Аudі А6» під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Fоrd Grаnаdа». Унаслідок пригоди водій автомобіля «Аudі А6» отримав травми та був госпіталізований до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button