Надзвичайні події

Банду крадіїв посадили за ґрати

Неповнолітнього та двох дорослих співучасників Носівський районний суд визнав винними у таємному викраденні чужого майна, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у житло та інші приміщення, а також у незаконному заволодінні транспортним засобом вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області .

У судовому засіданні прокурором доведено, що з листопада по грудень 2015 року неповнолітній спільно з двома дорослими на території Носівського району вчинили 6 крадіжок з проникненням в житло та інші приміщення звідки викрадали особисте майно потерпілих.

Під час однієї з крадіжок майна з гаража зловмисники незаконно заволоділи ще й мопедом потерпілого. Загалом ними було викрадено майна на суму 37 тис грн, частина якого була реалізована, а інша – вилучена правоохоронцями і повернута власникам.

Вироком суду за сукупністю злочинів неповнолітньому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі, а дорослим співучасникам – 5 років позбавлення волі та стягнуто з обвинувачених майже 24 тис грн на відшкодування шкоди потерпілим.

Ще статті по темі

Back to top button