Надзвичайні події

Біля багатоповерхівки на проспекті Миру знайшли мінометну міну часів війни (Фото)

12 березня о 16:19 в Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що по проспекту Миру, 271А на прибудинковій території знаходиться металевий предмет, схожий за ознаками на боєприпас. Небезпечне місце охоронялося співробітниками Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині піротехніки знищили 3 артилерійські снаряди калібром 100 мм часів Другої світової війни

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області, які прибули за викликом, ідентифікували небезпечну знахідку, як мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Після проведення невідкладних робіт та обстеження прилеглої території, вибухонебезпечний предмет було вивезено спецавтомобілем у визначене безпечне місце за межами Чернігова та о 18:10 знищено у встановленому порядку.

Рятувальники ДСНС України звертаються до громадян: у разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, необхідно негайно зателефонувати рятувальникам за номером «101» або правоохоронцям за номером «102». Знищенням вибухонебезпечних предметів мають займатися лише фахівці відповідної служби.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button