Надзвичайні події

Біля Чернігова згорів двоквартирний житловий будинок

20 серпня о 01:11 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу двоквартирного житлового будинку та господарчої будівлі, що в с. Старий Білоус Новобілоуської територіальної громади Чернігівського району. Господарі почули тріскіт шиферу та відразу ж викликали рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася пожежа у швейному цеху жіночої колонії

На місце події оперативно прибуло 16 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки пожежно-рятувальних підрозділів міста, адже існувала загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані будівлі.

Через запізнє виявлення пожежі, на момент прибуття вогнеборців, господарчу будівлю було вже повністю знищено вогнем. Крім того, полум’я встигло охопити майже всю покрівлю житлового будинку. Спільними діями вогнеборців о 03:07 пожежу було локалізовано та о 07:00 остаточно ліквідовано. На щастя, жертв і постраждалих немає.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю житлового будинку по всій площі, господарчу будівлю та частково дах сусідської господарчої споруди.

Причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються.

Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button