Надзвичайні події

Біля Козельця вантажівка наїхала на пішохода

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 1 пожежу.

Унаслідок цих подій загинула 1 особа й 1 особа постраждала.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

— у Чернігові по вулиці Г. Бєлова біля будинку № 28 о 14 год. 34 хв. 2 листопада водій автомобіля «ЗАЗ-ТF699P» здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, 2001 року народження, який перетинав проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу.

Унаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлений до травмпункту Чернігівської обласної дитячої лікарні, після надання медичної допомоги був відпущений додому;

— на 86 км автодороги Київ – Чернігів – Нові Яриловичі біля смт Козелець о 18 год. 53 хв. 2 листопада водій вантажного автомобіля «Renault Premium» з напівпричепом (за попередньою інформацією) здійснив наїзд на пішохода та з місця пригоди зник. Внаслідок події пішохід, особа якого встановлюється, від отриманих травм загинув на місці аварії.

Пожежі в житловому секторі – 1.

Стан доріг:
Для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 64 одиниці спецтехніки та 86 осіб обслуговуючого персоналу від  ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг і мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Ще статті по темі

Back to top button