Надзвичайні події

Браконьєри вбили оленя з природоохоронного парку

Поліцейські Ічнянського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом незаконного полювання на території Ічнянського Національного природоохоронного парку.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

8 січня до поліції звернувся начальник охорони Ічнянського Національного природоохоронного парку і повідомив, що в одному з селищ у сараї розбирають тушу дикої тварини.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група Ічнянського відділення поліції ГУНП у Чернігівській області. В господарській будівлі, що належить місцевому жителю, кримінальна поліція виявила та вилучила тушу оленя вагою близько 80 кг та зареєстровану двоствольну мисливську рушницю 16 калібру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання) — карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button