Надзвичайні події

Чарка важливіша за життя? Знову ДТП

Двоє нетверезих чернігівців у тяжкому стані були госпіталізовані в результаті дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Якубівка.

24 квітня на службу «102» звернувся мешканець району та повідомив про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася біля села Якубівка, де в кюветі лежить перевернутий на дах автомобіль «Фольксваген Поло», є двоє потерпілих.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 13-ї години 37-річний водій рухався автодорогою Київ – Чернігів – Вишгород – Десна в напрямку Чернігова. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він виїхав за межі дороги в кювет і влетів у придорожнє дерево.

У результаті аварії водія з тілесними ушкодженнями у вигляді переламу грудної клітини та відкритої черепно-мозкової травми госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної лікарні. 29-річного пасажира, мешканця міста Чернігова, який також був напідпитку, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітини, закритим переламом ребер справа, забоєм кісток тазу госпіталізовано до 2-го хірургічного відділення міської лікарні № 2.

Такі ситуації ще раз нагадують про серйозну небезпеку кермування транспортними засобами в нетверезому стані.

Ще статті по темі

Back to top button