Надзвичайні події

Чернігівці шукають молодика: результати на сьогодні

У Чернігові продовжуються пошуки зниклого безвісти Ревенка Сергія Олександровича, 1987 року народження.

Зранку 1 листопада він пішов на пробіжку та не повернувся, телефон вимкнений. Прикмети: зріст близько 175 см, худорлявої статури, волосся темне. Був одягнений у спортивний костюм.

На своїй сторінці у Facebook ‎Stanislav Ivashchenko‎ опублікував карту пошуків 3-4 листопада.

45461301_10157928438633206_8310406064403120128_n

«Лініями позначені ті місця, які фіксувалися трекерами. Жовтими мазками позначені ті місця, які мені надіслали зображеннями. Я також знаю, що географія пошуків була ширшою, але ця карта відображає ті місця, які точно відомі мені на цей ранок.

Інтерактивну карту записаних маршрутів (без жовтих зон) можна подивитися тут: https://drive.google.com/open…

Висловлю думку багатьох: на даний момент усім людям, які беруть участь у пошуку, було б корисно знати результати аналізу геоміток Сергія поліцією, зокрема:

  1. Інформацію від оператора мобільного зв’язку щодо місця, звідки востаннє надійшов сигнал.
  2. Визначивши ІМЕІ його телефону, чи «виринав» цей ІМЕІ десь після його зникнення, зокрема з іншою сім-картою.
  3. На основі вірогідності того, що а) Сергій мав активний гугл акаунт; б) був залогінений на своєму ноутбуці; в) не вимкнув функції запису своїх пересувань гуглом; г) мав увімкнений gps у день зникнення – маршрут його пересування до того, як телефон став недоступним. Це може сказати поліція, бо вони забрали його ноутбук на аналіз.

Сенс продовжувати пошуки є завжди, але, розуміючи, що між моментом публікації фото о 7:46 лише за 2 км від пішохідного мосту та даними з вайбера про його перебування онлайн о 9:05 минуло достатньо часу, щоб бігом і навіть пішки переміститися кілометрів на 10 у будь-якому напрямку, діяти без геоданих від поліції малоефективно», – йдеться в повідомленні.

 

Ще статті по темі

Back to top button