Надзвичайні події

Чернігівців попереджають про небезпечні гідрологічні явища

20-21 квітня на р. Дніпро в межах області рівень води утримуватиметься близьким до максимальної позначки піку весняного водопілля зі збереженням  затопленням заплави, порушенням транспортного сполучення, обтопленням і відрізанням від основних шляхів сполучення, частковим затопленням окремих населених пунктів та початковим затопленням житлових будинків у низці прирічкових сіл (ІІІ рівень небезпеки – червоний).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські рятувальники допомогли транспортувати жінку з села, яке затопило (Фото)

20-21 квітня на ділянці р. Десна нижче с. Розльоти в межах області  продовжиться ріст рівнів води на 2-10 см за добу, з подальшим затопленням заплави, територій низки сіл, обтоплення сіл водою та порушенням транспортного сполучення з прирічковими населеними пунктами у Новгород-Сіверському, Корюківському, Чернігівському і Ніжинському районах, частковим затопленням присадибних ділянок та окремих будинків у Корюківському районі (ІІ рівень небезпеки – помаранчевий).

У м. Чернігові продовжиться подальше затоплення територій міського пляжу, садово-дачної забудови, доріг на заплаві у м. Чернігові (район Кордівка) (I рівень небезпеки – жовтий)

На р. Снов утримуватиметься затоплення заплави та перевищення небезпечної позначки переливу води через автодороги місцевого значення у Корюківському районі (II рівень небезпеки – помаранчевий).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Департамент із питань цивільного захисту та оборонної роботи

Ще статті по темі

Back to top button