Надзвичайні події

Депутат Остерської міськради допомогла своєму чоловіку стати членом виконкому

Працівники управління захисту економіки в Чернігівській області викрили факт адміністративного корупційного правопорушення з боку депутата Остерської міської ради.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області за матеріалами УЗЕ в Чернігівській області.

Депутат  не вжила заходів щодо врегулювання конфлікту інтересів, що полягає у неповідомленні у встановлених законом випадках і порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та участі в прийнятті рішення в умовах реального конфлікту інтересів, під час голосування з питання включення її чоловіка до складу виконавчого комітету Остерської міської ради, чим порушила вимоги Закону України «Про запобігання корупції».

Відносно депутата міськради складено протоколи про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) — тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Протоколи спрямовані на розгляд до Козелецького районного суду.

Ще статті по темі

Back to top button