Надзвичайні події

Домашній тиран: у Чернігові хлопець до півсмерті побив свою колишню

Домашнє насильство – одна з найпоширеніших проблем суспільства сьогодні. Не оминула вона й чернігівку Людмилу.

Її колишній хлопець знущався над Людмилою і бив її впродовж усієї ночі. Зараз дівчина із чисельними переломами, забоями та струсом мозку лежить у лікарні.

«Ми зустрічалися із хлопцем, жили разом на вихідних, коли дитина їздила до батька. Ми постійно сварилися, розходилися, бо його поведінка була неадекватна.

Потім я від нього пішла, змінила номер телефону, переїхала до іншого міста. Коли повернулася до Чернігова, він на мене чекав під під’їздом. Спершу почав плакати, просити пробачення. Але я не захотіла з ним миритися. Тоді він запропонував поговорити, як дорослі люди, сісти в машину і з’їздити додому забрати речі. Але коли я сіла в машину, він забрав у мене телефон і це нічим хорошим не закінчилося.

Він почав нишпорити в телефоні, шукати привід, до чого можна було б прискіпатися. Я йому кажу: «Ми з тобою розійшлися», на що він відповів: «Ні, тобі такого права ніхто не давав. Ти підеш тільки з поламаними ногами», – згадує дівчина.

Вихідні Людмила провела в хлопця. Він її бив і тоді. А в ніч із понеділка на вівторок, 20 квітня, відлупцював до півсмерті. Це все тривало, за словами дівчини, десь з 12-ї ночі до 7-ї ранку.

«Бив систематично, потім поливав водою, потім знову бив. Бив по спині, по обличчю, по голові. Принижував дуже. Також вдарив мене ногою, я знепритомніла. Коли розплющила очі, була у ванній, де він поливав мене водою. Після чого за волосся потягнув на диван.

Коли я тривалий час не виходила на зв’язок, мене почали шукати мої подруги. Вони і викликали поліцію та сказали йому про це. Тоді він зібрав мої речі і відвіз мене до дому», – розповідає вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на вулиці Богуна горить квартира (Фото, відео)

Після цього Людмила побігла до магазину, аби подзвонити та попросити про допомогу. Повернувшись додому, дівчина заснула, бо почувалася дуже зле. Прокинулася лише тоді, коли поліція почала вибивати двері в квартиру.

Людмила написала заяву на свого колишнього та поїхала до травмпункту.

«Мені зробили рентген і на «швидкій» направили в лікарню. В лікарні сказали, що потрібна операція.

У мене зламані ребра, пробиті внутрішні органи, забої та струс мозку», – розказує вона.

 

 

 

За словами потерпіолої, зараз він продовжує погрожувати дівчині, приходити в лікарню та писати повідомлення.

«Я боюсь за своє життя, бо він пише неадекватні речі, погрожує, запевняє в тому, що він мене не бив і що це все наклеп», – пояснює Людмила.

«Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості). Наразі правоохоронці проводять слідчі дії.

Ця стаття передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років», – сказала речниця чернігівської поліції Наталія Слабеняк.

Позиція чоловіка, якого звинувачують в побитті.

«Це чистої води наклеп. Повна брехня. Я нікого не бив. Вона все вигадала. Читаю цю публікацію і в кожному абзаці неправда. Телефону я її не брав, її не чіпав. Навпаки. Вона інсценувала своє викрадення. Викликала поліцію, а сама в цей час була у себе вдома. Більше того, в мене з шафи зникли 50 000 гривень. Підозрюю, що це вона могла їх забрати. Вона розказує, що написала в поліцію заяву на мене. Ніхто з правоохоронних органів в мене не брав ніяких пояснень. Дивно все це», — зазначає чоловік.

Хто правий? Хто винуватий? В цій ситуації достеменно одне – поставити крапку і встановити істину мають правоохоронні органи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button