Надзвичайні події

ДТП із 4 постраждалими на Чернігівщині: одного з водіїв з понівеченого авто діставали рятувальники (Фото)

27 грудня о 09:21 до Служби порятунку «101» у м. Борзна надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на 99-му км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ поблизу с. Миколаївка Борзнянської територіальної громади Ніжинського району. Там зіткнулося два автомобілі — VOLKSWAGEN PASSAT та «ВАЗ 2106».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині не розминулися дві автівки: є постраждалі

На місце події оперативно було направлено рятувальників 24-ї Державної пожежного-рятувальної частини з м. Борзна, а також було залучено черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бахмач на аварійно-рятувальному автомобілі САРМ-Л.

По прибуттю встановлено, що внаслідок ДТП 25-річного водія VOLKSWAGEN затисло конструкціями понівеченого авто. Під наглядом медиків за допомогою гідравлічного інструменту надзвичайники деблокували травмованого з понівеченого легковика, поклали на ноші та транспортували до карети швидкої, яка доправила постраждалого до лікарні. Ще 62-річна пасажирка VOLKSWAGEN, а також 37-річний водій та 44-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ 2106» із травмами різного ступеню каретами швидкої допомоги були доставлені до Бахмацької  центральної міської лікарні.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button