Надзвичайні події

ДТП на Єськова в Чернігові: обидва водії з ознаками алкогольного сп’яніння

Учора, 13 січня, близько 20-ї години, патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Курсанта Єськова сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох легкових автомобілів.

Прибувши на місце, поліцейські одразу з’ясували, що постраждалих немає і допомога медиків нікому не потрібна. Під час встановлення обставин ДТП виявилося, що два автомобілі: Chevrolet Lacetti і Volkswagen Transporter рухалися вулицею в супутньому напрямку. Через те, що їхні водії не дотрималися бічного інтервалу між авто, сталося зіткнення. Від удару Chevrolet відкинуло вбік і легковик зіткнувся з ВАЗ-21063, що стояв на паркувальному майданчику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в кювет злетіла фура (Фотофакт)

Від самого початку спілкування з водіями Chevrolet та Volkswagen патрульні звернули увагу на явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння у обох кермувальників. Обом запропонували пройти огляд у встановленому законом порядку.

Водій мікроавтобуса погодився на проходження огляду. Результат виявився позитивним і становив 1,97 проміле алкоголю. Водій Chevrolet категорично відмовився за присутності двох свідків.

Охоронці порядку склали на обох громадян по два адміністративні протоколи, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) і за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Власник Chevrolet Lacetti забрав своє авто з допомогою евакуатора, а власник мікроавтобуса скористався послугою «Тверезий водій».

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button