Надзвичайні події

Дві пожежі – три машини: вогонь спалахнув через коротке замикання (Фото)

Цього тижня вогнеборці Чернігівщини двічі залучались до ліквідації пожеж транспортних засобів.

Про це ЧEline повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

13 грудня о 7:07 у м. Прилуки до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля «Skoda Octavia», що знаходився в приватному гаражі по вул. Боброва.

Оперативно на місце події прибули два відділення рятувальників 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 6 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. За допомогою пінного пожежного ствола вогнеборці о 07:17 локалізували, а о 08:25 остаточно ліквідували загоряння.

Унаслідок пожежі вогнем пошкоджено автомобіль та майно господарів, що знаходилося в гаражі.

14 грудня о 3:24 до Служби порятунку «101» у м. Ніжин надійшло повідомлення про те, що біля буд. 34 по вул. Незалежності виникло загоряння легкового автомобіля «Volkswagen Golf».

До місця пригоди за 6 хвилин прибув черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На той момент внаслідок теплового впливу вогонь охопив розташований поруч автомобіль «ВАЗ-2106».

Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу о 03:34 було локалізовано, а о 03:44 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено автомобіль «Volkswagen Golf» та салон «Жигулів».

Ймовірною причиною виникнення пожеж у обох випадках послужило коротке замикання електромережі автотранспортних засобів.

Ще статті по темі

Back to top button