Надзвичайні події

Граната у Новоселівці та чадний газ у Березному: за добу постраждало 5 жителів Чернігівщини

Протягом минулої доби зареєстровано 10 небезпечних подій, а саме:  1 дорожньо-транспортну пригоду, 7 пожеж, 1 випадок виявлення та знищення боєприпасів часів Другої світової  війни та 1 нещасний випадок.

Внаслідок цих подій 5 осіб постраждало.

Про це ЧEline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В смт Куликівка по вул. Набережній о 20 год. 16 хв. 17 жовтня водій автомобіля «ВАЗ-2108» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди водій та пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Куликівської центральної районної лікарні.

Пожежі – 7, з них 5 пожеж в житловому секторі, 1 пожежа на об’єкті та 1 інша пожежа.

Виявлення та знищення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт ДСНС України у Чернігівській області о 17 год. 35 хв. 17 жовтня було знищено ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку було виявлено о 13 год. 20 хв. 17 жовтня на відкритій території біля с. Новоселівка Чернігівського району.

Нещасний випадок – 1:

В смт Березне Менського району по вул. Кірова, 28 17 жовтня отруїлися чадним газом громадянка Ластова Т.В., 1989 року народження, та 2 дітей, 2013 та 2010 років народження, яких було доставлено до реанімаційного відділення Менської центральної районної лікарні. Стан потерпілих задовільний. Обставини події встановлюються.

Ще статті по темі

Back to top button