Надзвичайні події

Хліб із лахміттям (Фотофакт)

Сторонні предмети в продуктах харчування, на жаль, не є рідкістю для українського споживача. Цього разу неприємну знахідку виявили жителі м. Корюківки в буханці чорного хліба.

Світлини з «речовими доказами» місцева жителька виклала у соцспільноту.

«Корюківський хліб! Дякую, що не миша, а якась ганчірка чи мотузка кудлата», — написала Наталія Тройна. За інформацією жінки, браковану буханку купив її чоловік у п’ятницю ввечері ще теплою в одному з місцевих магазинів.

У коментарях до посту корюківці зазначили, що цей випадок не поодинокий – раніше в хлібі цього ж виробника знаходили й інші «сюрпризи: «Якби не Корюківський, я ще здивувався б, а так… У них це, напевно, нормальне явище. Зате розмаїття: то миша, то пакет, тепер ганчірка», — зазначили дописувачі.

На хлібокомбінаті Корюківської райспоживспілки телефоном нам повідомили, що прокоментувати цей випадок може тільки директор підприємства, однак наразі він на нараді й коли буде на робочому місці – точно не відомо.

Попри регулярність «прихованих скарбів» у хлібинах, скаржитися на підприємство ніхто не збирається, оскільки чека покупці не мають, а хліб вони одразу викинули. Як діяти в подібних випадках, нам пояснив юрист Олександр Постой: «Якщо покупець придбав у магазині неякісний товар, він має повне право на повернення грошей, оплачених за нього. Але тут важливо мати чек для доведення купівлі такого товару саме в цьому магазині».

До того ж, за словами правозахисника, якщо покупець виявив удома, що товар, м’яко кажучи, неякісний або що в товарі знайшлося те, чого там не має бути, то він може, окрім повернення товару, ще й подати скаргу до Управління у справах захисту прав споживачів або санітарно-епідеміологічної служби.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button