Надзвичайні події

Рятувальники з Десни витягли «загадкові» пакунки (Фото)

У Чернігові до оперативно-координаційного центру УДСНС України у Чернігівській області 28 червня о 20:00 звернулись правоохоронці ГУ Національної поліції з проханням обстежити дно акваторії річки Десна в мікрорайоні «Кордівка» на відстані близько 1-го кілометра від готелю «Брянськ».

За повідомленням одного з відпочивальників, чоловік на дні водойми на відстані близько 2 метрів від берега натрапив на пакунки з камінням і невідомими речами. Було припущення, що предмети мали походження кримінального характеру.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

До місця пригоди було залучено фахівців відділення підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області.

Водолази у спеціальному спорядженні обстежили визначений квадрат дна акваторії Десни та витягли кілька пакунків. У них правоохоронці виявили каміння та побутове сміття, припущення про об’єкти кримінального походження не підтвердилися. До проведення робіт від УДСНС в області залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button