Надзвичайні події

Куріння в ліжку мало не призвело до трагедії

27 лютого о 16:57 до Служби порятунку «101» у Борзнянському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Оленівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуцькому районі сталася пожежа в торговельному закладі

За викликом на місце події прибуло відділення 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру, а також місцеві сільські пожежні. Спільними діями пожежу о 17:15 локалізовано та о 17:40 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено стіни на площі 20 кв.м та майно.

Під час розслідування причин та обставин виникнення пожежі з’ясувалося, що до пожежі призвела необережність 55-річного господаря під час куріння. Чоловік запалив цигарку в ліжку та заснув. Сусіди помітили, що з будинку йде дим. Не гаючи часу увійшли всередину, вивели з будинку господаря та викликали рятувальників.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре застерігають: щоб уникнути пожежі й таким чином вберегти своє та життя навколишніх, будьте обережні під час поводження з вогнем. Не допускайте куріння в ліжку, зокрема перебуваючи в нетверезому стані. Ретельно гасіть недопалки та сірники.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button