Надзвичайні події

Майже 7 тисяч літрів спирту знайшли на колишньому зерносховищі

Небезпечну продукцію виявили працівники фіскальної служби в одному з прикордонних населених пунктів Чернігівської області.

Про це ЧEline повідомили у Головному управління ДФС у Чернігівській області.

Для збереження алкогольного сурогату та цигарок зловмисники використовували приміщення колишнього зерносховища, що вже тривалий час не використовувалося за призначенням.

Під час огляду податківці виявили 31 пластикову бочку (об’ємом по 200 — 220 літрів кожна), які були вщент заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Тут же знаходились і сигарети «Димок» з маркуванням Республіки Молдова.

З незаконного обігу вилучено 6800 літрів спирту та 1500 пачок цигарок орієнтовною вартістю 835 тис.грн. Відомості про вчинення кримінального правопорушення за фактом незаконного зберігання (транспортування) підакцизних товарів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На даний час тривають заходи по встановленню власника підакцизної продукції та каналів її постачання на територію України.

У разі наявності інформації про факти незаконного обігу підакцизних товарів на території Чернігівської області, громадяни мають можливість звернутися до Головного управління ДФС у Чернігівській області за телефоном: 651-479, або письмово за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11. За всіма зверненнями будуть проведені перевірки.

Ще статті по темі

Back to top button