Надзвичайні події

Минулого тижня на Чернігівщині ліквідовано понад 40 пожеж

Упродовж минулого тижня, з 22 по 29 листопада, щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 194 чоловіки особового складу та 66 одиниць спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пакулі сталася пожежа будівлі

Вогнеборцями ліквідовано 41 пожежу, з яких 29 виникли в житловому секторі громадян, 1 – на транспорті, 6 – у природних екологічних системах, 1 – на об’єкті та 4 – інші. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню троє людей загинуло, ще одна особа отримала травми.

Сапери групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 4 рази залучалися до виконання завдань за призначенням у Чернігівському (три рази) та Ніжинському (один раз) районах області. Знищено у встановленому порядку 4 вибухонебезпечні предмети, а саме: 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм, 1 артилерійський снаряд калібром 85 мм, 1 артилерійський снаряд калібром 122 мм, 1 протитанкову міну ТМ-43 часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 13 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт, а саме: надання допомоги працівникам правоохоронних органів, проведення робіт із прибирання поваленого дерева, проведення аварійно-рятувальних робіт на місці ДТП, надання допомоги медичним працівникам, рятування птаха, пошукові роботи, буксирування автомобіля, забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button