Надзвичайні події

На Чернігівщині 5-річний «господар» спалив хату (Фото)

Учора, 16 травня, о 12:50 в Бахмацькому районі до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в смт Дмитрівка. На місце події прибула місцева пожежна команда. Сільські вогнеборці о 13:15 локалізували, а о 14:10 остаточно ліквідували загоряння, а також не допустили поширення вогню на поруч розташований сусідський житловий будинок і господарчу будівлю.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через замикання телевізора сталася пожежа у будинку по вулиці Зарічній

У ході розслідування з`ясувалося, що причиною виникнення пожежі стали пустощі з вогнем 5-річного сина господарів. Залишена без уваги дорослих дитина вигадала небезпечну гру з сірниками в одній із кімнат. На щастя, ніхто не постраждав, сусідка вчасно розбудила батьків і повідомила про пожежу. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни житлового будинку.

Того ж дня о 19:46 до Служби порятунку «101» в м. Семенівка надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі по вул. Мирошниківській. На місце події прибули два відділення 11-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України в Чернігівській області. Загоряння о 19:57 було локалізовано, а о 20:20 остаточно ліквідовано. Причиною пожежі, як і у попередньому випадку, стали пустощі з сірниками 7-річного сина господарів і двох сусідських 5-річних хлопчиків. Діти підпалили сіно. Вогнем знищено покрівлю та перекриття сараю. На щастя, внаслідок пожежі діти не постраждали, бо змогли вчасно вибігти з небезпечної зони.

Ще статті по темі

Back to top button