Надзвичайні події

На Чернігівщині блискавка спалила хати, хліви і сінники

У селі Білорічиця Прилуцького району (Сухополов՚янська ТГ) в господарстві по вул. Космонавтів сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та майно. Причина та збиток встановлюються.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

А в смт. Мала Дівиця Прилуцького району (Малодівицька ТГ) в господарстві по вул. Прилуцькій сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття, майно. Причина – коротке замикання електромережі.

Також кілька пожеж в області сталося через розряди блискавки.

В с. Камка Корюківського району (Холминська ТГ) в господарстві сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено господарчу будівлю і 10 складометрів дров. Причина – розряд блискавки.

В с. Глинянка Чернігівського району (Ріпкинська ТГ) сталася пожежа сінника. Вогнем знищено 6 куб. м грубих кормів. Причина – також розряд блискавки.

У Бобровиці Ніжинського району сталася пожежа будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, майно. Причина – розряд блискавки.

В с. Бірки Ніжинського району (Новобасанська ТГ) сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на всій площі, стіни та майно. Причина – розряд блискавки.

 

Ще статті по темі

Back to top button