Надзвичайні події

На Чернігівщині «червоний півень» зазіхнув на житлові будинки (Фото)

У с. Дягова Менського району 2 грудня о 23:45 виникла пожежа житлового будинку. Оперативними діями вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини займання о 00:22 було локалізовано, а о 00:55 остаточно ліквідовано.

До гасіння залучалися 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. Причиною загоряння стала необережність господаря помешкання при палінні.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Крім того, 4 грудня о 02:23 до Служби порятунку «101» у м. Ічня надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку. На місце події оперативно прибуло відділення 23-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вогнеборці о 02:38 локалізували та о 03:20 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено покрівлю житлового будинку на площі 40 кв.м. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі будинку.

Тієї ж ночі о 04:09 у райцентрі Куликівка сталася пожежа двоквартирного житлового будинку. Оцінивши складність обстановки, адже вогонь майже повністю охопив покрівлю будівлі, тож існувала загроза розповсюдження полум’я на сусідні споруди, вогнеборці викликали додаткові сили і засоби.

На місці події працювало 2 відділення 8-го державного пожежно-рятувального посту у складі 7 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. Вогнем знищено покрівлю будинку та перекриття на площі понад 40 кв.м. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button