Надзвичайні події

На Чернігівщині чоловік врятував свою матір і загинув сам

18 листопада о 01:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Велика Кошелівка Вертіївської територіальної громади Ніжинського району.

Після прибуття чергового караулу на місце події було встановлено, що через запізній виклик вогонь поширився по всій площі будинку та спричинив детонацію побутового газового балона, внаслідок чого сталося загоряння двох господарчих будівель, розташованих поруч.

Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Вогнеборці пожежу о 03:16 локалізували та о 08:30 остаточно ліквідували. Під час гасіння в одній із кімнат будинку рятувальники виявили тіло 65-річного чоловіка, який, як виявилося, встиг врятувати з вогню свою 91-річну матір, але сам врятуватися не зміг. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, конструктивні елементи стін будинку, а також покрівлі двох господарських будівель.

Причина пожежі – встановлюється. До гасіння пожежі залучалося відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці місцевих пожежних команд с. Вертіївка, с. Мала Кошелівка і с. Велика Кошелівка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button