Надзвичайні події

На Чернігівщині чоловіка витягнули з того світу

До Служби порятунку «101» у Носівському районі Чернігівської області 21 жовтня о 12:53 від співробітників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що в районному центрі на річці Носівочка тоне людина.

На місце події негайно виїхало відділення 17-го Державного пожежно-рятувального посту у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спецтехніки.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Рятувальники побачили, що десь за 20 метрів від берега у воді перебуває чоловік. Розуміючи, що на кону стоїть життя людини і кожна хвилина важлива, начальник караулу старший лейтенант служби цивільного захисту В’ячеслав Остренський кинувся у воду рятувати потопаючого.

За декілька хвилин чоловіка було піднято на поверхню з глибини близько 2-х метрів без ознак життя та доставлено на берег.

Надзвичайники, не гаючи ні хвилини, самостійно почали робити штучне дихання та непрямий масаж серця. Завдяки їхнім швидким і професійним діям при проведенні реанімаційних заходів чоловік повернувся до життя. Його передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Ним виявився 37-річний місцевий житель Ігор Шкурко. Медики транспортували постраждалого до реанімаційного відділення Носівської центральної районної лікарні. Зараз його життю нічого не загрожує. За яких саме обставин чоловік потрапив у воду, він пояснити не зміг.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button