Надзвичайні події

На Чернігівщині дикий кабан спричинив ДТП

Дорожня пригода сталася на автодорозі між селами Бурківка та Савинки Корюківської громади. У ній постраждали молода дівчина, підліток і дикий кабан, повідомляють Сусіди.City.

Глибокої ночі 15-річний житель Рейментарівки підвозив додому в село Савинки 17-річну дівчину. Савинківський староста Віктор Лісений розповів, що обоє вони з їхньої школи: хлопець закінчив 9 клас, а дівчина 11-й.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині п’яний поліцейський скоїв смертельну ДТП

Їхали молоді люди по автошляху між Бурківкою та Савинками. По один бік дороги там картопляне поле, а по інший — ліс. Видно, дике поросятко, вагою до 30 кг, вирішило сягонути з поля до лісу саме в той час, коли по дорозі рухався мопед «JBWCO».

Мопед перекинувся, водій і пасажирка отримали тілесні ушкодження. У хлопця не було з собою мобільного телефону, а в дівчини — розрядився. Покликати когось на допомогу відразу не змогли.

Тому постраждалі якось дісталися Бурківки, де й пересиділи, поки розвидняється. Стан дівчини погіршувався. Хлопець вирушив до Рейментарівки по допомогу, розбудив товариша.

Згодом швидка доставила пасажирку у важкому стані в Корюківську ЦРЛ. За деякий час хлопчина приїхав її провідати, і йому стало зле. Лікарі вмовили постраждалого обстежитися, але від госпіталізації він відмовився.

Віктор Лісений каже, що цей випадок — трагічний збіг обставин. Погано, що узбіччя доріг не розчищені від рослинності. Якби видимість була кращою, водій мопеда зміг би раніше побачити тварину. І, можливо, таких важких наслідків удалося уникнути.

Постраждалу дівчину відразу помістили в реанімацію, а згодом перевели до неврології. Дівчина мешкає з бабусею та дядею. Бабуся є її офіційним опікуном, бо маму кілька років тому позбавили батьківських прав.

Староста Рейментарівського старостинського округу Корюківської громади Наталія Юденко розповіла, що хлопця-водія мама виховує сама, батько помер. У родині троє дітей: двоє вже дорослі, постраждалий — наймолодший. Сім’я благополучна. Мешканці Рейментарівки зібрали кошти на лікування дівчини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button