Надзвичайні події

На Чернігівщині на полі вигоріли 10 га жита (Фото)

22 липня о 10:28 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу посівів сільськогосподарських культур на полі загальною площею 130 га ПП «Червонянські аграрні інвестиції», що біля с. Билка Коропського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна пожежа: загинули матір із сином

На місце пригоди оперативно було залучено сільських вогнеборців з Рождественського та Атюші, а також два відділення 9-го Державного пожежно-рятувального підрозділу У ДСНС України у Чернігівській області. Спільними зусиллями об 11:00 вогонь було остаточно приборкано.

Унаслідок пожежі знищено посіви жита на корені площею 10 га, шини причепа та 2 шини вантажного автомобіля КАМАЗ-55102, пошкоджено окремі конструктивні елементи транспортного засобу.

Попередня причина виникнення пожежі — налипання залишків рослинності на випускний колектор автомобіля. Жертв та постраждалих немає.

Загалом для гасіння було залучено 5 одиниць техніки та 13 чоловік, з яких від У ДСНС в області – 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. На місці пожежі працює мобільна оперативна група Служби порятунку.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button