Надзвичайні події

На Чернігівщині на смерть збили людей: поліція шукає свідків

14 листопада близько 17:50 в селі Нова Басань Бобровицького району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої велосипедист помер на місці пригоди.

Водій із місця пригоди зник.

Невстановлений автомобіль, рухаючись зі сторони Києва, здійснив наїзд на 57-річного місцевого мешканця, який рухався велосипедом по вулиці Шевченка зі сторони Києва в напрямку Прилук.

Слідчо-оперативна група на місці події виявила дрібні частини пластмаси темно-синього кольору, ймовірно, від бампера легкового автомобіля. Наразі встановлюються обставини події та причетні до неї автотранспортні засоби.

14 листопада о 21:30 до Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, що в Ніжині на проїжджій частині дороги виявлено труп невідомого чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце пригоди, встановила, що невстановлений автомобіль по вулиці Прилуцькій поблизу зупинки громадського транспорту «Городок» здійснив наїзд на 37-річного місцевого мешканця. Чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. Автомобіль із місця пригоди зник.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про ці події або можете повідомити про місцезнаходження осіб, які здійснили ДТП та зникли з місця пригоди, прохання повідомити за телефонами (0462) 77-43-64 або 102.

Не залишайтеся байдужими!

Ще статті по темі

Back to top button