Надзвичайні події

На Чернігівщині п’яний мотоцикліст наїхав на двох корів

Минулої доби у межах Чернігівської області трапилося три дорожньо-транспортні пригоди. Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Толстого у ДТП постраждала дівчина

Так, у м. Сновськ по вулиці Короленка водій, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN TRANSPORTER», під час здійснення маневру розвороту здійснив зіткнення зі скутером «LEGEND». Унаслідок пригоди водій скутера отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Сновської центральної районної лікарні.

У м. Ічня по вулиці Ковалівці водій автомобіля «ВАЗ-21104» не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з мотоциклом «Forte FT125-K9A». У результаті водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Ічнянської центральної районної лікарні.

Надвечір у в с. Оболоння Коропського району по вулиці Кондрата Союнова мотоцикліст, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на двох корів. Унаслідок пригоди водій та пасажир мотоциклу отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до хірургічного відділення Коропської центральної районної лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button