Надзвичайні події

На Чернігівщині перекинувся мікроавтобус із дітьми, є постраждалі

Поблизу села Кошелівка Ніжинського району Чернігівщини у п’ятницю, 3 серпня, перекинувся мікроавтобус, який перевозив юних гребців на каное та їхніх батьків на змагання з Конотопа до Києва.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник сектору комунікації ГУ Нацполіції в Чернігівській області Сергій Бриль.

«Сьогодні на лінію «102» надійшло повідомлення, що об 11 годині біля села Мала Кошелівка Ніжинського району перекинувся мікроавтобус з 12-ма пасажирами. З них 8 чоловік (4 дорослих і 4 дитини) були госпіталізовані до Ніжинської райлікарні. Троє з них, в т. ч. одна дитина, знаходяться у стабільно тяжкому стані, але життю людей нічого не загрожує», — розповів речник.

За його словами, на місце ДТП відразу виїхала оперативна група, досвідчені слідчі та машини екстреної медичної допомоги. За попередніми висновками, аварія сталася під час обгону. Водій не впорався з керуванням, зачепив бордюр, внаслідок чого автобус і впав на бік.

На місці ДТП експерти зібрали всі необхідні речові докази. За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button