Надзвичайні події

На Чернігівщині піротехніки ДСНС знищили 40 вибухонебезпечних предметів

Упродовж 1 жовтня розрахунками групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області знищено 40 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі піротехніки знищили артилерійські снаряди часів Другої світової війни

О 12:45 знищено арсенал із 38 боєприпасів, а саме 36 артилерійських снарядів калібром 45мм, 85 мм та 152 мм, 2 мінометні міни калібром 82 мм, що були виявлені в період з 27 вересня по 1жовтня під час проведення планових робіт з очищення від вибухонебезпечних предметів (розмінування) лісосмуг площею понад 1 га поблизу с. Бирине Новгород-Сіверського району.

О 14:00 знищено два артилерійські снаряда калібром 85 та 125 мм. Вибухонебезпечні знахідки виявлені напередодні місцевим мешканцем неподалік житлових будинків на відкритій території в с. Бір Деснянської територіальної громади Чернігівського району.Сапери ДСНС, які прибули за викликом, обстежили прилеглу територію та інших боєприпасів не виявили. До їх прибуття, небезпечне місце охороняли співробітники Національної поліції.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button