Надзвичайні події

На Чернігівщині піротехніки знищили артилерійський снаряд та три мінометні міни часів Другої світової війни

15 квітня фахівцями групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області у встановленому порядку знищено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

О 12:50 знищено мінометну міну калібром 120 мм, яку напередодні було виявлено на 670-му км (пікет № 3) від станції «Черемушки» Південно-Західної залізниці на території Бахмацької територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині пожежа знову забрала життя чоловіка

О 13:30 піротехнічним розрахунком знищено мінометну міну калібром 120 мм, яку було виявлено 14 квітня на території СП «Хлібокомбинат Новгород-Сіверської райспоживспілки» по вул. Залінійній у районному центрі.

Мінометну міну калібром 50 мм, виявлену вранці 14 квітня на території приватного господарства у с. Голінка Дмитрівської територіальної громади надзвичайники ДСНС знищили о 14:10, а мінометну міну калібром 50 мм та артилерійський снаряд калібром 76 мм, виявлені на відкритій території у с. Сезьки Ічнянської територіальної громади знищено о 17:00.

В усіх вищезазначених випадках під час обстеження прилеглих територій інших боєприпасів виявлено не було.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button