Надзвичайні події

На Чернігівщині поліція розшукує двох зниклих неповнолітніх дівчат

У Коропській громаді Новгород-Сіверського району поліцейські разом з рятувальниками ДСНС та громадськістю здійснюють розшук дівчат-підлітків віком 14 та 15 років, які разом пішли відпочивати на берег р. Десна та зникли.

Сьогодні близько пів на четверту ранку до поліції звернулася мешканка села Оболоння Коропської громади з повідомленням про безвісне зникнення двох дівчат, 14-річної місцевої мешканки та її 15-річної подруги з іншого села тієї ж громади. Дівчата зустрілися учора вдень в Оболонні та пішли відпочивати на пляж р. Десна за 2 кілометри від села. Близько 18-ї години рідні спілкувалися з ними телефоном, але після того подруги перестали відповідати на дзвінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішли купатися на річку і не повернулися: на Чернігівщині розшукують двох зниклих дівчат

Спочатку мати однієї з дівчат разом зі знайомою тривалий час намагалися відшукати дівчат самотужки, проте знайшли тільки їхній одяг та особисті речі на березі Десни. Після цього вони звернулися по допомогу до поліції.

Наразі пошукові роботи тривають. До них залучені понад 30 чоловік: поліцейські сектору поліцейської діяльності №2 (смт Короп) Новгород-Сіверського відділу поліції, рятувальники ДСНС на моторному човні, водолази, представники громадськості.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button