Надзвичайні події

На Чернігівщині помер вчитель біології та хімії в ході проведення експерименту

У селі Рогізки Сновської громади на Чернігівщині отруївся вчитель біології та хімії. 45-річного педагога врятувати не вдалося.

У Корюківському відділенні поліції повідомили, що загиблий працював у місцевій школі. За фахом — вчитель біології та хімії. Розлучений, є донька, яка проживає окремо. Сам же мешкав з батьком та братом.

У вівторок, 6 квітня, чоловік не пішов на роботу. Вдома нічого дивного не помітили, поводився як зазвичай. А близько 13-ї години брат почув з його кімнати стогін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці про труп, виявлений зранку в Чернігові

Чоловік нерухомо лежав на підлозі, скаржився на біль у животі й нудоту. Братові зізнався, що випив нітрат барію. Рідні викликали «швидку». Постраждалий ще був притомний, але не міг рухатися.

Медикам він сказав, що проводив експеримент. Мовляв, сам випив нітрат барію. Однак, врятувати чоловіка не вдалося. За декілька годин учитель помер у медзакладі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка відповідно до ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою «нещасний випадок».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Сусіди.City.

Ще статті по темі

Back to top button